- 1-6 MOT ÄLVSJÖ



BKV MED BRALLORNA NERE - NÄR ÄLVSJÖ KOM PÅ BESÖK

Fick idag rapporter om att BKV hade förlorat träningsmatchen mot besökande Älvsjö med hela 1-6, vad hände?
Både jag och Ludde sitter här uppe i lappmarkerna och är chockade över de stora siffrorna, och lider över resultatet. Så där stort har vi ju inte torskat med sedan, ja, BP för ett antal år sedan eller? Kommer inte ens ihåg det faktiskt.
Jag hoppas Älvsjö var riktigt bra, så det inte var någon genomklappning eller på grund av skador eller något annat elände. Men sååå bra kan dom väl ändå inte ha varit, eller?

Tur i alla fall att det "bara" var en träningsmatch, men nu sjönk statistiken lite i målgörandet. Fast det ser ju fortfarande jäv*** bra ut om man tittar på antal matcher och mål hit och dit.
Totalt 29 spelade matcher i år (träning, cup och serie) och 19 vinster, 4 oavgjorda och bara 6 förluster. Målskillnaden blir om man räknar lite snabbt, 118-37, det vill säga ett snittresultat på drygt 4-1/ match. Det är ju faktiskt lysande ;)
Snittet i serie 1A är ca 6-1 och i 2C ännu lite bättre, ca 7-1. Så visst ser det bra ut, fortsätt så killar och en sån här "skitmatch" känns mindre viktig. Nästa gång tar ni dom, jag lovar ;)

Förresten, på tal om siffror. Så kan jag tala om att Ludde just gled förbi i bara kallingarna (läskig syn) och sa att jag skulle kolla hur många grader det är. "- Det är bara 2 grader ute just nu, fatta..."
Så man får väl vara glad om man slipper skrapa rutorna imorgonbitti när vi ska ut på björn-safari. Läskigt att det för bara en vecka sedan var 45 grader i solen och nu nästan minusgrader. Hörde att ni där hemma hade haft värsta ösregnet idag också, vad är det som händer, vad hände efter svettiga Halmstad? Har den globala katastrofen börjat på allvar, eller är det bara sommaren som är slut... snyft!
Ha det gott evvribåddi, vi ses snart igen... med ryssmössan på.

//Limpan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0